Wie ben ik

Mijn naam is Annemarie Karsten. Sinds 1990 werk ik als natuurgeneeskundig therapeut. Hiervoor volgde ik  een opleiding aan Hogeschool Hippocrates  in Bloemendaal, een hogeschool voor natuurgeneeskunde. Na mijn opleiding werkte ik ongeveer 10 jaar als natuurgeneeskundig begeleider van detox  / vastenkuren. 

In 2002 startte ik in het personeelswerk, management en coaching in de wereld van Zorg, Welzijn en Onderwijs. Dit werk doe ik nog steeds. Mijn Reikibeoefening geeft me dagelijks de voeding om dit werk met enthousiasme te doen.

In 2005 werd ik door Rebecca Bredenhof ingewijd in de eerste graad van Reiki, een jaar later in de tweede graad. Vanaf de eerste inwijding, heb ik mezelf dagelijks behandeld met Reiki, heb ik wekelijks behandelingen ontvangen van medestudenten en behandelingen gegeven aan medestudenten. Ik deed de opleiding tot Reikibehandelaar en volgde vele verdiepingsworkshops in Reiki thema’s.  Op 16 september 2014 werd ik ingewijd door Rebecca Bredenhof als Reiki Master in Usui Shiki Ryoho.

Ik ben lid van de Reiki Alliance sinds 2015, van het Kernteam van Reikicentrum Zijn en van de Reiki-intervisiegroep verbonden aan Reikicentrum Zijn.

Ik maak deel uit van de Behandelaarsgroep van Reikicentrum Zijn, een samenwerkingsverband van Reikibehandelaars. Deze Reikibehandelaars voeren hun eigen Reikipraktijk en zijn geoefende en toegewijde Reikistudenten. Wat tot uitdrukking komt in het dagelijks beoefenen van Reiki voor zichzelf en het regelmatig geven en ontvangen van een Reikibehandeling; individueel en in groepsverband. We komen regelmatig bijeen om elkaar in onze professionaliteit te stimuleren en werken op basis van gedeeld leiderschap. Het samenwerkingsverband bestaat uit:

Boekelo

Mirjam Top-Termaat, 06 8142 9578 of mirjamtop@hotmail.com

www.reikitwente.nl  

Delft

Astrid Aarssen, 06 4483 6360 of acaarssen@hotmail.com

Den Haag

Rebecca Bredenhof, 06 1218 1950 of reikicentrum.zijn@hetnet.nl

www.reikicentrum-zijn.nl

‘s-Gravenzande

Christina Spies, 06 1881 2965 of Christina@two-hands.nl

www.two-hands.nl

Pijnacker

Netty Hakkaart, 06 2843 7730 of info@reikicentrumzazen.nl

www.reikicentrumzazen.nl

Voorburg

Annemarie Karsten, 06 2044 8540 of am.karsten@gmail.com

www.duinroosreiki.nl

Voorschoten

Alexandra de Savornin Lohman, 06 3846 1549 of info@heliandra.nl

www.heliandra.nl

Zeist

Anne Boerrigter, 06 2490 2023 of info@zoveelzonlicht.nl

www.zoveelzonlicht.nl

Voor mij betekent de beoefening van Reiki het dagelijks aangaan van een steeds dieper wordende relatie met mezelf. Ik ervaar spirituele groei en het loslaten van mijn beperkende overtuigingen, een open hart en steeds meer genieten van het leven.