Behandeling

Hoe ziet een behandeling eruit?

De ontvanger van de behandeling ligt geheel gekleed op een behandeltafel. De behandelaar zorgt voor voldoende comfort door ondersteunende kussens te plaatsen waar nodig of gewenst en de ontvanger eventueel toe te dekken met een deken.

De persoon die behandelt- de gever- legt zijn handen op het hoofd, het lichaam aan de voorzijde –en vervolgens achterzijde van de romp.

Wat kun je ervaren tijdens een Reikibehandeling?

Tijdens een Reikibehandeling kan je verschillende sensaties waarnemen. Deze verschillen per behandeling en per persoon. Veel mensen ervaren warmte, een gevoel van energiestroming, een gevoel van verruiming en een gevoel van ontspanning.

Hoe lang duurt het?

Een volledige behandeling duurt 75 minuten.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Hoe vaak je een behandeling  nodig hebt, is afhankelijk van je klacht of vraag. En zelfs dan is het niet direct te voorspellen. Sommige mensen doorbreken bepaalde patronen in heel korte tijd, terwijl anderen daar veel meer tijd voor nodig hebben.  We bepalen dit in overleg.

Bij chronische klachten of als je je al langer niet goed voelt, is het aan te raden om te beginnen met een vierdagenbehandeling: één behandeling per dag, vier dagen achter elkaar. Gun jezelf de tijd die jij nodig hebt om te helen.

Reiki op afstand

Naast het geven van fysieke behandelingen kan ik ook op afstand behandelen. Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met me op.

Lees meer